NIEUWS


We treden weer op na Covid!

BIG BAND BARENDRECHT SPEELDE BIJ DE AFTER-PARTY VAN HET JUBILEUMFEEST

Op 18 juni vierde Harmonievereniging Barendrecht haar eeuwfeest. Wel een jaar later dan de eigenlijke datum, maar met een groots optreden van veel orkesten van de vereniging in Sporthal de Driesprong. Na afloop trad Big Band Barendrecht bij de nazit in de kantine van de sporthal onder leiding van Jeroen van der Hoff met onze zanger Wim Husmann. Er was behoorlijk wat publiek aanwezig en de sfeer was uiterst gezellig

BIG BAND BARENDRECHT TRAD OP BIJ DOORKOMST ROPARUN 2022

Op maandag 6 juni, tweede pinksterdag, trad Big Band Barendrecht op bij de doorkomst van de Roparun in de Dorpsstraat te Barendrecht. Met enthousiasme heeft de band, met zanger Wim Husmann, onder leiding van Jeroen van der Hoff, de lopers en de fietsers van de Roparun een hart onder de riem gestoken. Dit keer was het voor zowel de Roparunners als voor het publiek en de muzikanten een wat regenachtige dag, waarbij het zonnetje af en toe scheen, maar er ook een stevige bui overkwam. Ieder jaar steunen het Meezingkoor en de Big Band Barendrecht op eigen initiatief en met veel plezier de deelnemers van de Roparun en daarmee het goede doel.

OOK BIJ DE DODENHERDENKING TRAD BIG BAND BARENDRECHT OP

Op 4 mei werd in de Dorpskerk de Dodenherdenking gehouden. Met een aangepast repertoire heeft Big Band Barendrecht met dirigent Jeroen van der Hoff een stemmige bijdrage geleverd aan het evenement. De belangstelling in de kerk was groot, waarna buiten om 20:00 uur een minuut stilte werd gehouden en de Harmonievereniging enkele nummers ten gehore bracht.


Powered by WordPress